Meny
360 Tour

Subscribe

STRANDUDDEN NYHETER

Välkommen 2022

On
by Strandudden

GOTT NYTT 2022

Se film över Strandudden
Årets sista dag närmar sig sitt slut och strax kommer ett nytt år börja med nya fantastiska möjligheter. Strandudden vill tacka alla som på något sätt varit delaktiga under året och önskar Er samtliga ett riktigt Gott Nytt År

 

Strandudden i Borätt Forum

On
by Strandudden

Strandudden i tidningen Borätt Forum

Länk till reportaget
Läs reportaget i pdfformat
Borätt Forum har varit på plats och gjort ett reportage på Strandudden med fokus på säkerhet. Reportaget visar fördelar och möjligheter med Stranduddens gated community boende.

Strandudden i Aftonbladet

On
by Strandudden

Strandudden i Aftonbladet

Strandudden i Aftonbladets reportage
Ytterligare mediafokus på Strandudden. Vill ni med egna ögon uppleva möjligheterna med ett bekvämt boende på Strandudden, vänligen ring 0705 33 61 94 eller mala info@strandudden.com.

Gott Nytt 2021

On
by Strandudden

Nyårshälsning 2020

Solen går strax ner över ett minst sagt annorlunda 2020.

Ett år som för Stranduddens del har inneburit att det bland annat har byggts upp en komplett betongstation, vilken kommer sättas i full produktion under 2021. Många nyheter lanseras under 2021, men låt oss nu njuta av årets sista timmar innan vi laddar för ett fartfyllt 2021.

Strandudden vill avslutningsvis tacka alla som på något sätt varit delaktiga under året och önskar Er samtliga ett riktigt Gott Nytt År

Strandudden i samarbete med Leader Västra Småland

On
by Strandudden

Leader projekt

Stranduddens betongstation närmar sig produktionsstart. I samarbete med Leader Västra Småland kommer Strandudden genomföra utbildning av betongstationen och framställa flera oika men framförallt helt nytänkande betongprodukter.
 

Strandudden i Veckans Brott

On
by Strandudden

Reportage om Strandudden i SVT1 Veckans Brott

https://www.svtplay.se/veckans-brott/
SVT1 Veckans Brott har varit på plats och gjort reportage om Strandudden. Bra diskussioner om gated community och vilka möjligheter denna boendeform erbjuder i Sverige.

Strandudden i Expressen

On
by Strandudden

Reportage om Strandudden i Expressen TV nyheter & Expressen Premium

https://www.expressen.se/tv/nyheter/obehoriga-aga-ej-tilltrade-har-ar-sveriges-forsta-gated-community/
https://www.expressen.se/premium/nyheter/obehoriga-aga-ej-tilltrade-har-ar-sveriges-forsta-gated-community/
Roligt med uppmärksamhet i press och media. Reportage om Strandudden och gated community i Expressen TV nyheter och Expressen Premium. Denna nya boendeform väcker intresse i Sverige!

Gott Nytt 2020

On
by Strandudden

Nyårshälsning 2020

Strandudden passar på att använda sig av de sista ljusa timmarna på årets sista dag till att färdigställa den nya betongstationen.
Strandudden vill rikta ett varmt och innerligt TACK till ALLA fantastiska människor och företag som under 2019 har engagerat sig i Strandudden på ett eller annat sätt, i stort och smått, ingen nämnd ingen glömd.
Nu är det dags att fira in 2020 och Strandudden önskar er alla ett Gott Nytt År.

Strandudden i Värnamo Nyheter

On
by Strandudden

Värnamo Nyheter reportage

Läs reportaget här
Intervju med Värnamo Nyheter om var Strandudden står i dagsläget. Positiva händelser fram över, med bla leverans av betongmaskin och start av byggnationen av det första huset i Sveriges första gated community.

Startbesked

On
by Strandudden

Positiva händelser

Vissa dagar börjar bättre än andra. Igår fick Strandudden efter många års arbete startbesked för de första nio lägenheterna, vilket innebär att byggstart nu kan ske!

Efter det mycket positiva beskedet kom dessutom vår samarbetspartner Willa Nordic och överlämnade en jubileumspresent till en överlycklig Mikael, en helt egen stripad popcornmaskin. Lyckan är total.

Tema Digitalisering

On
by Strandudden

Stranduddens Mikael Eliasson håller seminarium under Region Jönköpings läns Tema Digitaliserings 29 Augusti. 
 

Region Jönköping Region Tema Digitalisering
Tema Digitalisering är en dag som fokuserar på digitaliseringen som pågår inom näringslivet och i det offentliga men också inspirerande verksamhetsnära exempel. 

Digitaliseringen påverkar bland annat företagens förutsättningar och utveckling, hur och var vi arbetar, hur välfärden kommer att se ut i framtiden, hur vi umgås, lär, upplever, interagerar med andra människor och vår demokrati. Utvecklingen drivs av människor, genom forskningen, de globala värdekedjorna, hur vi handlar, våra beteenden och men snart också av Artificiell Intelligens (AI). Tema Digitalisering syftar till att ge den breda bilden av digitaliseringen på alla nivåer. Medverkar gör alltifrån Peter Eriksson, minister med ansvar för digitalisering, till myndigheter som Tillväxtverket, Skolverket, Digitaliseringsrådet och Bredbandsrådet, forskare, företag och exempel i framkant från offentliga verksamheter.

Jönköpings län brottas med många framtidsutmaningar som handlar om exempelvis demografi, kompetensbrist, formell kompetensnivå, globalisering, näringslivsutveckling och innovation. Flera av dessa påverkar varandra, möjligheten till välfärdstjänster och de långsiktiga förutsättningarna för tillväxt och utveckling. För att kunna möta dessa utmaningar och gemensamt skapa lösningar som bidrar till långsiktig utveckling och tillväxt i hela Jönköpings län behöver vi tillsammans dra nytta av och skapa förutsättningar för digitaliseringen och säkerställa att den utvecklas på ett, för Jönköpings län och våra invånare, gynnsamt sätt.

Strandudden är referensprojekt

On
by Strandudden

Referensprojekt

Läs om hela Stranduddens Referensprojekt
Strandudden har av Heda utvalts som ett referensprojekt i deras inspirationskatalog 2018 – något vi är mycket stolta över! För att funktionsomvandla Stranduddens gated community till byggbar mark, säkerställa vattenhöjder och skapa vackra terrasseringar och promenadstråk föll valet på  Keystone Compac. Resultatet är sammanlagt 4 000 m långa murar och därmed världens största gated community med sten producerad av Heda.

Kickoff inför Byggstart 2018

On
by Strandudden

Strandudden och Elajo informerade om byggstart

En på alla sätt fullkomligt strålande kväll tillsammans med Elajo och dess medarbetare.

Strandudden inledde med att presentera visionen för hela området. Därefter följde en saklig genomgång av projektchef Jerry Johansson, Elajo, som kommer att vara den största företagspartnern och ha det övergripande ansvaret för byggprocessen. Jerry redovisade ett imponerande organisationsschema som framöver kommer att kompletteras med flera underentreprenörer.

Marcus Ribbing, Hanwa Techwin visade prov på Samsungs säkerhetskameror. Utöver att filma området, kommer kamerorna även att kunna styra öppnande och stängning av grindar, och dessutom trigga igång en mängd andra funktioner vid detektering av rörelse. Detta är bara exempel på vad som kommer att ingå i konceptet Smart City Strandudden.

Sammanfattningsvis en riktigt rolig och lärorik kväll! Stort tack till alla inblandade, säger vi på Strandudden

Stranduddens strandpromenad

On
by Strandudden

Strandpromenaden

Se film från ovan. 
Detta vackra promenadstråk ramar in Stranduddens gated community från vattnet.

Strandpromenaden fyller olika funktioner annat än det uppenbara – att njuta av det glittrande vattnet som kluckar mot stranden.En anledning att bygga en mur utmed hela vattenlinjen runt området är att Vikaresjön kan stiga upp till 4 meter över normalt vattenstånd under säsongerna. Med tanke på vattnets rörelser har strandpromenaden och bostäderna lagts på en säker nivå.

Strandudden-området är terrasserat ner mot Vikaresjön för att ge de boende fri sikt över vattnet. Murarna ger skydd mot insyn då gående på promenaden har begränsad inblick över området. På samma sätt begränsar murarna för de boende att iaktta vem som väljer strandpromenaden för motion, frisk luft eller välbefinnande.

Strandpromenadens vackra planteringar och generösa sittplatser inbjuder till att ta del av den vackra utsikten över Vikaresjön i sol, dimma, frost, snö eller skir grönska. Promenaden leder även till tre fina sandstränder för alla möjligheter – enbart fantasin och lekhumöret sätter gränser. Stranduddens strandpromenad är lika smart, unikt och tryggt som hela området.

Gott Nytt 2018

On
by Strandudden

Gott Nytt År

Nyårshälsning 2017
Strandudden tackar innerligt alla lägenhetsköpare, leverantörer, samarbetspartners och alla de som på olika sätt hjälpt till med utvecklingen av Strandudden under 2017, ingen nämnd och ingen glömd! Under året har vi intensivt arbetat med att på flera sätt ökat medvetenheten om förverkligandet av framtidens boende och Strandudden Lifestyle! Vi känner varm uppskattning för det positiva bemötandet av hela Strandudden området. Så många grymt inspirerande möten med människor och givande samarbeten vi haft under året! Vi blickar passionerat på 2018 som för oss närmare byggnationen av det första 18-lägenhetshuset och det smarta, unika och trygga boende som Strandudden sjönära gated community innebär. 

Strandudden Gated Community Närområde Film

On
by Strandudden

Ett sjönära boende mitt i naturen för alla åldrar

Strandudden Film – följ med på en spännande resa om att sätta guldkant på tillvaron! Ett guldkorn kan vara utsikten över Vikaresjöns ständigt skiftande skådespel, att starta dagen med ett morgondopp eller avsluta med en kanottur när solen sjunker bakom Isaberg. En del uppskattar högt guldkorn som säkerhet och social trygghet i en gated community. Andra värdesätter smarta, digitala och miljömässigt hållbara lösningar enligt Smart City-konceptet. Strandudden, som är Sveriges första gated community, erbjuder en ”all-inclusive” livsstil som ger access till områdets anläggningar och aktiviteter, och därmed ett oändligt antal guldkorn. 

Ett attraktivt närområde för en aktiv fritid

Hestraviken Hotell och Restaurang – ”Lantligt gemyt med herrgårdskänsla”, enligt White Guide 2017. Med högklassig mat och fantastisk miljö är Hestraviken ett mål för alla sinnen. Tre minuter med bil, eller framöver inom gångavstånd, från Strandudden.

Isaberg Mountain Resort är något utöver det vanliga. På Äventyrsberget finns aktiviteter för alla åldrar alla dagar om året: Södra Sveriges största alpina skidanläggning, MBT-leder, höghöjdsbana, älgpark, vandringsleder m m. Deras Restaurang Höganloft serverar dig en oförglömlig och gedigen Smak av Småland. Fyra minuter från Strandudden.

Isabergs Golf, med två 18-hålsbanor, har rankats som en av Sveriges bästa, och Östra banan som en av de vackraste. Isabergs Golfkrog serverar allt från en enkel kopp kaffe till en välsmakande lunch. Fem minuter från Strandudden.

High Chaparral, Nordens bästa temapark 2016 och 2017. Lämna verkligheten och kliv in i en värld där krutröken ligger tät och spänningen dallrar. Ett paradis för alla med barnasinnet kvar. 20 minuter från Strandudden.

Strandudden har naturen som närmsta granne. Nissan med sitt system av sjöar och mindre forsar erbjuder otaliga möjligheter till sköna upplevelser. Fiske, motion eller avkoppling, valen är många. De mäktiga skogarna runt Strandudden inbjuder till upplevelser och rekreation: Löpning, ridning, svamp- och bärplockning eller picknick mitt i allt det gröna. Det är bara att låta dagshumöret avgöra. 

Strandudden bygger i bygden

Strandudden är en del av Gnosjöandan, en filosofi som starkt präglar regionen och som kännetecknas av driftighet, småföretagande och informella nätverk. ”Vi bygger i bygden” är ett av budorden i Gnosjöandan som Strandudden starkt tror på. Det finns ett rikt utbud engagerade människor och företag som dagligen gör sitt yttersta för att skapa en miljö där alla invånare blomstrar. Strandudden ser en region full av möjligheter. Stranduddens boendekoncept baseras på personliga val och tillför ett nytt och attraktivt alternativ till bostadsmarknaden. 

Strandudden Gated Community Film

On
by Strandudden

Nyfiken på Strandudden Gated Community?

Strandudden välkomnar och rekommenderar alla att göra ett personligt besök på Strandudden för att på plats skapa sig en uppfattning om området och livsstilen. Ett personligt möte ger oss möjlighet att informera dig om vad Stranduddens värdeord Smart, Unikt och Tryggt innebär för just dig och din unika livssituation. Välkommen att boka ett besök på Strandudden, mobil 0705 33 61 94 eller info@strandudden.com

Innan dess kan du stilla nyfikenheten med denna inspirationsfilm över Strandudden gated community. Se filmen här.

Strandudden Smart City

On
by Strandudden

Vad är ett Smart City på Strandudden?

Stranduddens byggnation av ett helt nytt samhälle baseras på acceptans och användning av teknologi med grund i hållbar utveckling och förbättrad livskvalitet. Stranduddens innovativa och banbrytande boendekoncept sammanför miljöteknik, energiförsörjning, forskning, byggnation, digitalisering, infrastruktur och samhällsplanering genom offentliga och privata aktörer. Från start är allt integrerat med smarta, digitala och hållbara lösningar som innebär ett helhetsgrepp av framtidens samhällsplanering.Hur ser vardagen ut i Stranduddens Smart City?

På Strandudden tar du del av lösningar som effektiviserar och förenklar din vardag. När du eller dina vänner närmar sig området öppnas grinden genom digital kommunikation i form av t ex avläsning av registreringsskylt eller via din mobil. Inom området styrs belysning och värmesystem med sensorer som känner av dygnets ljusa timmar och olika väderförhållanden. När du öppnar dörren till ditt hem kan dina personliga val och funktioner aktiveras som t ex värme, ventilation, belysning och ljud för att skapa den boendekomfort som matchar din livssituation. Samma aktiva val gäller när du åker hemifrån för att minska energianvändning och klimatpåverkan, en klimatsmart livsstil helt enkelt. Hela Strandudden-området, de olika byggnaderna och faciliteterna, optimeras och styrs för att skapa en hållbar digital infrastrukturplattform, vara kostnadseffektivt och göra minsta möjliga avtryck i miljön. Nya sociala, miljömässiga och ekonomiska lösningar ger ett levande samhälle med den individuella människans behov i centrum.

Ett optimalt boende i Strandudden Smart City

Den övergripande planeringen för Strandudden vad gäller boendekvalitet, trygghet & säkerhet, teknologi, ekologi, hållbarhet och energiförsörjning gör hela konceptet Strandudden unikt och i framkant. Smart City erbjuder många möjligheter och lösningar, och är ett stort och komplext ämne som inte med rättvisa beskrivs på dessa få rader.  Välkommen till ett besök på Strandudden, vi berättar gärna om vår vision av Strandudden. Då kan du dessutom uppleva den vackra naturen, i detta fall en frostig soluppgång över sjön, ett storslaget komplement till Stranduddens Smart City. Läs mer om Strandudden gated community och lägenheter.

Strandudden i Breaking News med Filip och Fredrik

On
by Strandudden

Svensk talkshow Breaking News med Filip och Fredrik 

Stranduddens Mikael Eliasson deltog i liveshowen Breaking News med Filip och Fredrik på Kanal 5. Bra diskussioner om fördelarna med att bo i  svenska gated community, där Strandudden har ledarrollen. Säsong 7 Avsnitt 35, 33:20 in i programmet. 

 

 

 

 

Projekteringsmöte Smart City

On
by Strandudden

Ett Smart City

Idag har Strandudden haft ett större projekteringsmöte med Elajo gällande Smart City-strukturen för hela Strandudden-området. Huvudfrågan var hur Stranduddens partners verksamheter och spetskompetenser kan samordnas för att integrera styrning och automatisering av områdets infrastruktur i ett och samma system. En mycket givande dag med många spännande idéer och innovativt tänk!

Strandudden i Redaktören

On
by Strandudden

Reportage i Redaktören

http://www.redaktoren.nu/tre-miljoner-for-en-solnedgang/
Strandudden är mycket glada över de positiva artiklar som skrivs om Strandudden Lifestyle! Thomas Lundh - journalist,författare och bloggare som driver www.redaktoren.nu har tagit sig tid att besöka Strandudden, bildat sig en egen uppfattning och sett helheten av konceptet. Strandudden uppskattar stort engagemanget och artikeln! Tack Thomas för att du vill delge din åsikt!

Strandudden i Land

On
by Strandudden

Reportage i tidningen Land

http://land.se/landkoll/lyxiga-bostader-som-ska-lyfta-nissafors/
Strandudden är med i tidningen Land. Artikeln belyser möjligheterna med boende på Strandudden som ett sätt att utveckla den svenska landsbygden! Vill ni bilda er en egen uppfattning om Strandudden och Strandudden Lifestyle? Varmt välkomna att boka en personlig, guidad tur på området. Ring 0705 33 61 94 för datum och tid som passar er! 

Gott Nytt 2017

On
by Strandudden

GOTT NYTT ÅR 

Nyårshälsning 2016 
Strandudden önskar alla ett framgångsrikt 2017 och tackar för ett fantastiskt 2016! Strandudden känner enorm uppskattning för den positiva utvecklingen av hela Strandudden området, alla inspirerande möten med människor och givande samarbeten vi haft under året. Bilderna förmedlar ett delikat urval av härliga ögonblick skapade under 2016, stort TACK till alla lägenhetsköpare, leverantörer, samarbetspartners och de som på olika sätt hjälpt till med att utveckla Strandudden, ingen nämnd och ingen glömd! Med stor förväntan och maxad energi träder vi in i 2017 med byggnationen av det första 18-lägenhetshuset, ytterligare ett steg i förverkligandet av framtidens boende och Strandudden Lifestyle!

Strandudden i Eyewitness.nu bildmagasin

On
by Strandudden

Bildmagasin Eyewitness

Strandudden gratulerar Magnus Sundberg till Publicistklubben Västras stora pris. Magnus dokumentära bildmagasin Eyewitness.nu har ägnat ett nummer åt Gnosjö, och det är med stolthet vi konstaterar att Magnus inspirerats till många av sina fantastiska bilder från Strandudden.

Virtuell rundtur

On
by Strandudden

VR rundtur i lägenhet

https://youtu.be/EDmxTEX5NAA
Följ med på en rundtur i Stranduddens 4-rumslägenhet på 170 m2!
Strandudden Gated Community erbjuder ett exklusivt och sjönära boende vid Vikaresjöns glittrande vatten. Strandudden Lifestyle innebär ett tryggt & säkert, bekvämt & socialt boende, och access istället för ägande till Stranduddens faciliteter. Ett nytt, unikt och smart boende för en ny, unik och smart livsstil.

VIP MASKIN DAG på STRANDUDDEN

On
by Strandudden

VIP Maskindag

http://www.vn.se/article/forsta-byggnaden-tar-form/
https://strandudden.com/uploads/VN20160520.pdf
Strandudden anordnade en VIP Maskindag för samarbetspartners och intressenter till Strandudden. Företaget West Bike från Mellerud visade upp olika slags motorfordon och besökarna utnyttjade förstås möjligheterna att provköra. Eventet var ett bra tillfälle att på plats kunna presentera Strandudden Lifestyle's möjligheter och potential.

Representanter för Riksdagens Civilutskott besökte Strandudden

On
by Strandudden

Riksdagen på besök

SVT Nyheter Jönköpings TV-inslag, med start 3:20 in i programmet
SVT Nyheter Jönköpings artikel
SVT Nyheter Jönköpings artikel pdf form
Regeringens civilutskott besökte Strandudden. Fredagen den 13 maj hade Strandudden nöjet att välkomna riksdagsledamöterna Mats Green, Thomas Finnborg och Ewa Thalén Finné från civilutskottet. Efter presentation av projekt Strandudden diskuterades bland annat strandskyddsfrågor och hur ett ökat bostadsbyggande skulle kunna komma till stånd.

 

Wellnessdag 4 Juni

On
by Strandudden

Wellnesdag

Tillsammans med SPA- och Wellnessexperten Linda Myrberg - Nordic SuperfoodFaces Hudvårdscenter , Tylö, Team Steve Fit och Strandudden - Exclusive Living erbjuds en ”feel good”-dag med fokus på inre och yttre välbefinnande, skönhet, träning och livsstil. Under Lördagen den 4 juni får Du möjligheten att boosta Dig själv med Saunachill - basturitual, skönhetsbehandlingar, träning, god och nyttig mat samt föredrag om holistisk livsstil och rawfood. 
Professionell personal finns på plats för att dela med sig av sin expertis inom respektive område. Tillsammans skapar vi en Inspirations- och Wellnessdag som detoxar, boostar och ger DIN kropp ny energi för ökad livskvalitet.
Se all information
Läs mer och köp Dina biljetter här:
http://www.faces.se/shop/strandudden-wellness/

After Work 28 april

On
by Strandudden

Marknadsföringsföreningen i Gnosjöregionen, Migr

Strandudden har tillsammans med Marknadsföreningen i Gnosjöregionen, www.migr.se, nöjet att anordna AFTER WORK torsdag 28 april kl.18:00. Anmälan sker här

Varmt välkomna till en skön vårkväll och upplev hela konceptet, Strandudden – Exclusive Living!

Stranduddens hemsida på svenska

On
by Strandudden

Hemsida på Svenska

Strandudden presenterar stolt vår hemsida på svenska.
Bli inspirerad av all information och visuella upplevelser med 360-rundturer av boendet och Strandudden Gated Community!  
Strandudden – Exclusive Living med access till en unik livsstil!

 

Linköpings Universitet - Strandudden Gated Community

On
by Strandudden

Linköpings Universitet

http://www.vn.se/article/tv-framtidens-energiforsorjning-i-fokus-pa-strandudden/#video-0
https://strandudden.com/uploads/VN20151222.pdf
Strandudden i lokaltidningen Värnamo Nyheter om framtidens energiförsörjning på Strandudden. Mycket intressant information från de briljanta studenterna på Linköpings Universitet. Strandudden tackar innerligt studenterna för deras engagemang, ansträngningar och stora bedrift. Bra gjort!

Hitta Strandudden

On
by Strandudden

Hur hittar du hit?

Nu är det ännu enklare att hitta till Strandudden. Anneli Eliasson, Strandudden, visar stolt upp den första publika skylten!

Strandudden ligger centralt

On
by Strandudden

En central plats

https://strandudden.com/omgivningar-strandudden-gated-community​
Strandudden lanserar en ny funktion på hemsidan, Omgivningar. Här finns information om platser och aktiviteter utanför Strandudden, alla markerade med körtid och hemsida. Som framgår är Strandudden centralt lokaliserad med ett stort utbud av attraktiva och praktiska platser inom räckhåll.

Strandudden Lifestyle hjälmen

On
by Strandudden

Lasse Methola

Under Affärsracet 27 & 28 maj hade Strandudden äran att dela monter med Airbrush-artisten Lasse Methola från 360gfx,www.360gfx.com & www.mehtola.com. Lasse designade en hjälm speciellt för "the Strandudden Lifestyle". Tack Lasse för ditt extraordinära bidrag till montern!

Strandudden i virtual reality

On
by Strandudden

Foto: Förre Premiärminister Fredrik Reinfeldt testar virtual reality headset på Affärsracet.
Välkommen till en virtuell upplevelse av Strandudden, av bostäderna och även av gated community-området. Vår Samsung Gear VR bjuder in dig till en värld bortom din fantasi. Kontakta oss för ett personligt besök på Strandudden med möjlighet att testa det virtual reality headsetet, ring 0705 33 61 94 eller maila till info@strandudden.com

Stranduddens stenrike vinnare

On
by Strandudden

Tävling för att bli "Stenrik"

Korosh Jowkar från KJ Ställnings Service var den lycklige vinnaren av Stranduddens monter på Affärsracet: 11 pallar med 8 ton mursten. Stort tack till alla er som tävlade för att bli "stenrika". 

Strandudden vinner första pris

On
by Strandudden

Första priset vinner Strandudden

Av 260 utställare blev Strandudden tilldelad priset "Den bästa och mest kreativa montern" vid Affärsracets bankett, Kicking Tires!
Strandudden är mycket stolta och hedrade över detta erkännande.  

Fantastiska dagar på Affärsracet 27 & 28 maj

On
by Strandudden

Affärsracet 27 & 28 maj

Strandudden är mycket nöjda över besök av så många intresserade människor i montern. Vårt team gjorde ett utmärkt jobb med att demonstrera Stranduddens gated commmunity-koncept och bostäder med hjälp av den allra senaste teknologin. Strandudden kunde med stolthet erbjuda besökarna virtual reality-glasögon. Glasögonen gav besökarna möjlighet att uppleva en fantastisk virtuell 360graders rundtur i lägenheterna. Dessutom visades en komplett översikt över Strandudden och de vackra omgivningarna som filmats med drönare. 

Fantastisk första dag i vår monter på Affärsracet

On
by Strandudden

En extraordinär monter

Strandudden hade glädjen att presentera sitt gated community koncept på Affärsracet. Den extraordinära montern i sten var fullpackad med besökare från öppning till stängning. Extra roligt med besäk av Fredrik Reinfeld som såg möjligheterna med virtal reality. 

Välkommen till Affärsracet 27 & 28 maj i Anderstorp

On
by Strandudden

Strandudden på Affärsracet

http://www.affarsracet.se/besokare/welcome-to-business.html
Välkommen till Affärsracet! Strandudden kommer att ställa ut på Affärsracet i Anderstorp 27 & 28 maj.Strandudden ser fram emot att träffa dig där och få visa de senaste nyheterna.Välkommen till monter 36 och 37. 

 

Strandudden lanserar ny hemsida

On
by Strandudden

Ny hemsida

Idag har Strandudden glädjen att lansera sin hemsida. 
Njut av den fantastiska presentationen av Strandudden Lifestyle!

KONTAKTA OSS

 

Strandvägen 1
335 95 STRANDUDDEN

 

0705 33 61 94
info(at)strandudden.com

 

Exit

170-5 rum

170-4 rum

150-4 rum