Meny

Subscribe

STRANDUDDEN NYHETER

Projekteringsmöte Smart City

On
by Strandudden

Idag har Strandudden haft ett större projekteringsmöte med Elajo gällande Smart City-strukturen för hela Strandudden-området. Huvudfrågan var hur Stranduddens partners verksamheter och spetskompetenser kan samordnas för att integrera styrning och automatisering av områdets infrastruktur i ett och samma system. En mycket givande dag med många spännande idéer och innovativt tänk!

Strandudden i Redaktören

On
by Strandudden

http://www.redaktoren.nu/tre-miljoner-for-en-solnedgang/
Strandudden är mycket glada över de positiva artiklar som skrivs om Strandudden Lifestyle! Thomas Lundh - journalist,författare och bloggare som driver www.redaktoren.nu har tagit sig tid att besöka Strandudden, bildat sig en egen uppfattning och sett helheten av konceptet. Strandudden uppskattar stort engagemanget och artikeln! Tack Thomas för att du vill delge din åsikt!

Strandudden i Land

On
by Strandudden

http://land.se/landkoll/lyxiga-bostader-som-ska-lyfta-nissafors/
Strandudden är med i tidningen Land. Artikeln belyser möjligheterna med boende på Strandudden som ett sätt att utveckla den svenska landsbygden! Vill ni bilda er en egen uppfattning om Strandudden och Strandudden Lifestyle? Varmt välkomna att boka en personlig, guidad tur på området. Ring 0705 33 61 94 för datum och tid som passar er! 

Gott Nytt 2017!

On
by Strandudden

GOTT NYTT ÅR! 
Strandudden önskar alla ett framgångsrikt 2017 och tackar för ett fantastiskt 2016! Strandudden känner enorm uppskattning för den positiva utvecklingen av hela Strandudden området, alla inspirerande möten med människor och givande samarbeten vi haft under året. Bilderna förmedlar ett delikat urval av härliga ögonblick skapade under 2016, stort TACK till alla lägenhetsköpare, leverantörer, samarbetspartners och de som på olika sätt hjälpt till med att utveckla Strandudden, ingen nämnd och ingen glömd! Med stor förväntan och maxad energi träder vi in i 2017 med byggnationen av det första 18-lägenhetshuset, ytterligare ett steg i förverkligandet av framtidens boende och Strandudden Lifestyle!
Nyårshälsning 2016 

Strandudden i Eyewitness.nu bildmagasin

On
by Strandudden

Strandudden gratulerar Magnus Sundberg till Publicistklubben Västras stora pris. Magnus dokumentära bildmagasin Eyewitness.nu har ägnat ett nummer åt Gnosjö, och det är med stolthet vi konstaterar att Magnus inspirerats till många av sina fantastiska bilder från Strandudden.

Virtuell rundtur

On
by Strandudden

https://youtu.be/EDmxTEX5NAA
Följ med på en rundtur i Stranduddens 4-rumslägenhet på 170 m2!
Strandudden Gated Community erbjuder ett exklusivt och sjönära boende vid Vikaresjöns glittrande vatten. Strandudden Lifestyle innebär ett tryggt & säkert, bekvämt & socialt boende, och access istället för ägande till Stranduddens faciliteter. Ett nytt, unikt och smart boende för en ny, unik och smart livsstil.

VIP MASKIN DAG PÅ STRANDUDDEN

On
by Strandudden

http://www.vn.se/article/forsta-byggnaden-tar-form/
http://strandudden.com/uploads/VN20160520.pdf
Strandudden anordnade en VIP Maskindag för samarbetspartners och intressenter till Strandudden. Företaget West Bike från Mellerud visade upp olika slags motorfordon och besökarna utnyttjade förstås möjligheterna att provköra. Eventet var ett bra tillfälle att på plats kunna presentera Strandudden Lifestyle's möjligheter och potential.

Representanter för Riksdagens Civilutskott besökte Strandudden

On
by Strandudden

SVT Nyheter Jönköpings TV-inslag, med start 3:20 in i programmet
SVT Nyheter Jönköpings artikel
SVT Nyheter Jönköpings artikel pdf form
Regeringens civilutskott besökte Strandudden. Fredagen den 13 maj hade Strandudden nöjet att välkomna riksdagsledamöterna Mats Green, Thomas Finnborg och Ewa Thalén Finné från civilutskottet. Efter presentation av projekt Strandudden diskuterades bland annat strandskyddsfrågor och hur ett ökat bostadsbyggande skulle kunna komma till stånd.

 

Wellnessdag 4 Juni

On
by Strandudden

Tillsammans med SPA- och Wellnessexperten Linda Myrberg - Nordic SuperfoodFaces Hudvårdscenter , Tylö, Team Steve Fit och Strandudden - Exclusive Living erbjuds en ”feel good”-dag med fokus på inre och yttre välbefinnande, skönhet, träning och livsstil. Under Lördagen den 4 juni får Du möjligheten att boosta Dig själv med Saunachill - basturitual, skönhetsbehandlingar, träning, god och nyttig mat samt föredrag om holistisk livsstil och rawfood. 
Professionell personal finns på plats för att dela med sig av sin expertis inom respektive område. Tillsammans skapar vi en Inspirations- och Wellnessdag som detoxar, boostar och ger DIN kropp ny energi för ökad livskvalitet.
Se all information
Läs mer och köp Dina biljetter här:
http://www.faces.se/shop/strandudden-wellness/

After Work 28 april

On
by Strandudden

Strandudden har tillsammans med Marknadsföreningen i Gnosjöregionen, www.migr.se, nöjet att anordna AFTER WORK torsdag 28 april kl.18:00. Anmälan sker här

Varmt välkomna till en skön vårkväll och upplev hela konceptet, Strandudden – Exclusive Living!

Stranduddens hemsida på svenska

On
by Strandudden

Strandudden presenterar stolt vår hemsida på svenska.
Bli inspirerad av all information och visuella upplevelser med 360-rundturer av boendet och Strandudden Gated Community!  
Strandudden – Exclusive Living med access till en unik livsstil!

 

Strandudden i Värnamo Nyheter

On
by Strandudden

http://www.vn.se/article/tv-framtidens-energiforsorjning-i-fokus-pa-strandudden/#video-0
http://strandudden.com/uploads/VN20151222.pdf
Strandudden i lokaltidningen Värnamo Nyheter om framtidens energiförsörjning på Strandudden. Mycket intressant information från de briljanta studenterna på Linköpings Universitet. Strandudden tackar innerligt studenterna för deras engagemang, ansträngningar och stora bedrift. Bra gjort!

Hitta Strandudden

On
by Strandudden

Nu är det ännu enklare att hitta till Strandudden. Anneli Eliasson, Strandudden, visar stolt upp den första publika skylten!

Strandudden ligger centralt

On
by Strandudden

http://strandudden.com/surroundings.html
Strandudden lanserar en ny funktion på hemsidan, Omgivningar. Här finns information om platser och aktiviteter utanför Strandudden, alla markerade med körtid och hemsida. Som framgår är Strandudden centralt lokaliserad med ett stort utbud av attraktiva och praktiska platser inom räckhåll.

Strandudden Lifestyle hjälmen

On
by Strandudden

Under Affärsracet 27 & 28 maj hade Strandudden äran att dela monter med Airbrush-artisten Lasse Methola från 360gfx,www.360gfx.com & www.mehtola.com. Lasse designade en hjälm speciellt för "the Strandudden Lifestyle". Tack Lasse för ditt extraordinära bidrag till montern!

Strandudden i virtual reality

On
by Strandudden

Foto: Förre Premiärminister Fredrik Reinfeldt testar virtual reality headset på Affärsracet.
Välkommen till en virtuell upplevelse av Strandudden, av bostäderna och även av gated community-området. Vår Samsung Gear VR bjuder in dig till en värld bortom din fantasi. Kontakta oss för ett personligt besök på Strandudden med möjlighet att testa det virtual reality headsetet, ring 0705 33 61 94 eller maila till info@strandudden.com

Stranduddens stenrike vinnare

On
by Strandudden

Korosh Jowkar från KJ Ställnings Service var den lycklige vinnaren av Stranduddens monter på Affärsracet: 11 pallar med 8 ton mursten. Stort tack till alla er som tävlade för att bli "stenrika". 

Strandudden vinner första pris

On
by Strandudden

Av 260 utställare blev Strandudden tilldelad priset "Den bästa och mest kreativa montern" vid Affärsracets bankett, Kicking Tires!
Strandudden är mycket stolta och hedrade över detta erkännande.  

Fantastiska dagar på Affärsracet 27 & 28 maj

On
by Strandudden

Strandudden är mycket nöjda över besök av så många intresserade människor i montern. Vårt team gjorde ett utmärkt jobb med att demonstrera Stranduddens gated commmunity-koncept och bostäder med hjälp av den allra senaste teknologin. Strandudden kunde med stolthet erbjuda besökarna virtual reality-glasögon. Glasögonen gav besökarna möjlighet att uppleva en fantastisk virtuell 360graders rundtur i lägenheterna. Dessutom visades en komplett översikt över Strandudden och de vackra omgivningarna som filmats med drönare. 

Fantastisk första dag i vår monter på Affärsracet

On
by Strandudden

Strandudden hade glädjen att presentera sitt gated community koncept på Affärsracet. Den extraordinära montern i sten var fullpackad med besökare från öppning till stängning.

Strandudden lanserar ny hemsida

On
by Strandudden

Idag har Strandudden glädjen att lansera sin hemsida. 
Njut av den fantastiska presentationen av Strandudden Lifestyle!


KONTAKTA OSS

 

Strandvägen 1
335 95 STRANDUDDEN

 

0705 33 61 94
info(at)strandudden.com

 

Exit

170-5 rum

170-4 rum

150-4 rum