Meny
360 Tour

Subscribe

Stranduddens strandpromenad

Stranduddens strandpromenad

On
by Strandudden

Strandpromenaden

Se film från ovan. 
Detta vackra promenadstråk ramar in Stranduddens gated community från vattnet.

Strandpromenaden fyller olika funktioner annat än det uppenbara – att njuta av det glittrande vattnet som kluckar mot stranden.En anledning att bygga en mur utmed hela vattenlinjen runt området är att Vikaresjön kan stiga upp till 4 meter över normalt vattenstånd under säsongerna. Med tanke på vattnets rörelser har strandpromenaden och bostäderna lagts på en säker nivå.

Strandudden-området är terrasserat ner mot Vikaresjön för att ge de boende fri sikt över vattnet. Murarna ger skydd mot insyn då gående på promenaden har begränsad inblick över området. På samma sätt begränsar murarna för de boende att iaktta vem som väljer strandpromenaden för motion, frisk luft eller välbefinnande.

Strandpromenadens vackra planteringar och generösa sittplatser inbjuder till att ta del av den vackra utsikten över Vikaresjön i sol, dimma, frost, snö eller skir grönska. Promenaden leder även till tre fina sandstränder för alla möjligheter – enbart fantasin och lekhumöret sätter gränser. Stranduddens strandpromenad är lika smart, unikt och tryggt som hela området.

KONTAKTA OSS

 

Strandvägen 1
335 95 STRANDUDDEN

 

0705 33 61 94
info(at)strandudden.com

 

Exit

170-5 rum

170-4 rum

150-4 rum