Meny
360 Tour

Subscribe

Ett sjönära boende
baserat på personliga val

 

DU KOMMER TILL EN PUNKT I LIVET

 

När du frågar dig var och hur du vill bo

 

Vad är viktigt i ditt liv? Vad är livskvalitet för dig? Vad får dig att må riktigt bra? Drömmer du om hus vid sjö, enplansvilla, lägenhet med sjöutsikt, funktionellt och exklusivt boende, hus på landet, moderna lägenheter, nyckelfärdiga hus, lanthus, familjehus, arkitektritade hus, seniorboende, generationsskifte, representationslägenhet, investeringar i fastigheter, livsnjutning? Strandudden Lifestyle förverkligar dina drömmar och skapar ett hem utifrån personliga val och värderingar och för att matcha familjestorlek och livssituation. 


Stranduddens lägenheter är ljusa och luftiga med moderna material och funktioner. Bostäderna har en rymlig terrass eller balkong i solig västlig riktning och egen trädgård.  Eget förråd och parkeringsplatser precis utanför entrén gör boendet praktiskt och bekvämt. Som ägare till en ägarlägenhet plockar du helt enkelt guldkornen från villaägandets frihet och bostadsrättens bekvämlighet.


Strandudden har ett oslagbart läge med närhet till allt som södra Sverige har att erbjuda. Närmiljön domineras av den hänförande utsikten över Vikaresjön mot Isaberg och de omgivande skogarna. Inom fem minuters bilresa nås restauranger, 36-håls golfbana, alpin eller längdskidåkning, MTB-cykling, skola, livsmedelsbutik, bensinstation. 


Gnosjö, Gislaved, Vaggeryd, Värnamo och Jönköping är expansiva grannkommuner, Isabergs-området har ett brett utbud av friluftsaktiviteter och Nissan och dess sjösystem erbjuder fantastiska möjligheter till fiske och vattensporter.

 

KONTAKTA OSS

 

Strandvägen 1
335 95 STRANDUDDEN

 

0705 33 61 94
info(at)strandudden.com

 

Exit

170-5 rum

170-4 rum

150-4 rum