Meny
360 Tour

Subscribe

2

TILLSAMMANS SKAPAR VI
ETT SMART, TRYGGT OCH UNIKT BOENDEPARADIS

 

strANDUDDEN LIFESTYLE

Ett sjönära gated community

 

Som någon sagt … Livet är inte de dagar som går utan de dagar man minns. Dagar med meningsfulla stunder och oförglömliga upplevelser. Strandudden Lifestyle erbjuder nyproducerade sjönära bostäder – men även en öppen dörr till ett nytt och unikt sätt att leva inom begreppet gated community. Strandudden Lifestyle ger access till ökade förutsättningar att uppskatta det goda i livet; ett boende som är storslaget och funktionellt, ändå bekvämt och personligt … ett hem där skönhet och finess naturligt smälter samman. Ett sätt att leva med frihet, bekvämlighet, tillgänglighet, trygghet och säkerhet, med minimal tid för underhåll, och i ett konstant föränderligt landskap i den skogklädda delen av nordvästra Småland. Detta är kärnan i Strandudden Lifestyle.

 

 

EXCLUSIVE LIVING

Access till en unik livsstil

 

De boende har access till en mängd aktiviteter och attraktioner som medför skönhet, nöje och välmående till det dagliga livet. Njut av den glittrande Vikaresjöns stränder, strandpromenad, motionsspår, båtar, kanoter, kajaker, lekplats, idrottsplats, boulebana, grillplatser, spa med bastu och bubbelpool samt helikopterplatta. Underhållspersonal ansvarar för områdets skötsel och service såsom snöröjning och gräsklippning. Ett all inclusive-koncept som ger frihet och ökad bekvämlighet


Utöver detta finns inom området ett stort urval av tilläggstjänster såsom personlig hemtjänst, frisör, kroppsvård såsom massage, hemleverans av matkasse, IT-support, kontorstjänster, städ- och tvättservice, festlokal, catering, bilpool, minibussar och släpkärror. Strandudden Lifestyle erbjuder access till en unik livsstil med möjlighet att bli en del av Sveriges första gated community.
 

 

 

ETT BOENDE SOM PASSAR ALLA

Ett nytt sätt att leva ditt liv

 

Allt från första egna boendet, karriärmänniskor, barnfamiljer, människor med vuxna barn, singlar, par, pensionärer, företagare och investerare, tillsammans skapar vi ett helt unikt och levande boende för livsnjutare. Ett livsstilsboende som du själv väljer och utformar utifrån dina önskemål och behov. När man köper sitt boende i form av ägarlägenhet inom gated community-området öppnar sig många nya möjligheter. Ett boendeparadis inom räckhåll.

 

Välkommen till Strandudden Lifestyle!

SMART

 

Innovation och funktionalitet har varit ledord vid skapandet av Strandudden. Alla områdets funktioner är sammankopplade ner till minsta givare för att bilda ett Smart City.

UNIKT

 

Strandudden är Sveriges första gated community med sjönära ägarlägenheter. Enkelhet och access är beskrivande ord i all inclusive-konceptet där minimalt underhåll och bekvämlighet frigör tid i din vardag.

TRYGGT

 

Trygghet kan uttrycka sig på många olika sätt. För vissa är det låsta dörrar och larm, för andra är det upplysta områden, social närvaro och vetskapen om att man inte är ensam. Hela Strandudden är byggt som ett gated community med fokus på trygghet och säkerhet.

KONTAKTA OSS

 

Strandvägen 1
335 95 STRANDUDDEN

 

0705 33 61 94
info(at)strandudden.com

 

Exit

170-5 rum

170-4 rum

150-4 rum