Meny
360 Tour

Subscribe

Strandudden Smart City

Strandudden Smart City

On
by Strandudden

Vad är ett Smart City på Strandudden?

Stranduddens byggnation av ett helt nytt samhälle baseras på acceptans och användning av teknologi med grund i hållbar utveckling och förbättrad livskvalitet. Stranduddens innovativa och banbrytande boendekoncept sammanför miljöteknik, energiförsörjning, forskning, byggnation, digitalisering, infrastruktur och samhällsplanering genom offentliga och privata aktörer. Från start är allt integrerat med smarta, digitala och hållbara lösningar som innebär ett helhetsgrepp av framtidens samhällsplanering.Hur ser vardagen ut i Stranduddens Smart City?

På Strandudden tar du del av lösningar som effektiviserar och förenklar din vardag. När du eller dina vänner närmar sig området öppnas grinden genom digital kommunikation i form av t ex avläsning av registreringsskylt eller via din mobil. Inom området styrs belysning och värmesystem med sensorer som känner av dygnets ljusa timmar och olika väderförhållanden. När du öppnar dörren till ditt hem kan dina personliga val och funktioner aktiveras som t ex värme, ventilation, belysning och ljud för att skapa den boendekomfort som matchar din livssituation. Samma aktiva val gäller när du åker hemifrån för att minska energianvändning och klimatpåverkan, en klimatsmart livsstil helt enkelt. Hela Strandudden-området, de olika byggnaderna och faciliteterna, optimeras och styrs för att skapa en hållbar digital infrastrukturplattform, vara kostnadseffektivt och göra minsta möjliga avtryck i miljön. Nya sociala, miljömässiga och ekonomiska lösningar ger ett levande samhälle med den individuella människans behov i centrum.

Ett optimalt boende i Strandudden Smart City

Den övergripande planeringen för Strandudden vad gäller boendekvalitet, trygghet & säkerhet, teknologi, ekologi, hållbarhet och energiförsörjning gör hela konceptet Strandudden unikt och i framkant. Smart City erbjuder många möjligheter och lösningar, och är ett stort och komplext ämne som inte med rättvisa beskrivs på dessa få rader.  Välkommen till ett besök på Strandudden, vi berättar gärna om vår vision av Strandudden. Då kan du dessutom uppleva den vackra naturen, i detta fall en frostig soluppgång över sjön, ett storslaget komplement till Stranduddens Smart City. Läs mer om Strandudden gated community och lägenheter.

KONTAKTA OSS

 

Strandvägen 1
335 95 STRANDUDDEN

 

0705 33 61 94
info(at)strandudden.com

 

Exit

170-5 rum

170-4 rum

150-4 rum