Meny
360 Tour

Subscribe

Strandudden Gated Community närområde

Strandudden Gated Community Närområde Film

On
by Strandudden

Ett sjönära boende mitt i naturen för alla åldrar

Strandudden Film – följ med på en spännande resa om att sätta guldkant på tillvaron! Ett guldkorn kan vara utsikten över Vikaresjöns ständigt skiftande skådespel, att starta dagen med ett morgondopp eller avsluta med en kanottur när solen sjunker bakom Isaberg. En del uppskattar högt guldkorn som säkerhet och social trygghet i en gated community. Andra värdesätter smarta, digitala och miljömässigt hållbara lösningar enligt Smart City-konceptet. Strandudden, som är Sveriges första gated community, erbjuder en ”all-inclusive” livsstil som ger access till områdets anläggningar och aktiviteter, och därmed ett oändligt antal guldkorn. 

Ett attraktivt närområde för en aktiv fritid

Hestraviken Hotell och Restaurang – ”Lantligt gemyt med herrgårdskänsla”, enligt White Guide 2017. Med högklassig mat och fantastisk miljö är Hestraviken ett mål för alla sinnen. Tre minuter med bil, eller framöver inom gångavstånd, från Strandudden.

Isaberg Mountain Resort är något utöver det vanliga. På Äventyrsberget finns aktiviteter för alla åldrar alla dagar om året: Södra Sveriges största alpina skidanläggning, MBT-leder, höghöjdsbana, älgpark, vandringsleder m m. Deras Restaurang Höganloft serverar dig en oförglömlig och gedigen Smak av Småland. Fyra minuter från Strandudden.

Isabergs Golf, med två 18-hålsbanor, har rankats som en av Sveriges bästa, och Östra banan som en av de vackraste. Isabergs Golfkrog serverar allt från en enkel kopp kaffe till en välsmakande lunch. Fem minuter från Strandudden.

High Chaparral, Nordens bästa temapark 2016 och 2017. Lämna verkligheten och kliv in i en värld där krutröken ligger tät och spänningen dallrar. Ett paradis för alla med barnasinnet kvar. 20 minuter från Strandudden.

Strandudden har naturen som närmsta granne. Nissan med sitt system av sjöar och mindre forsar erbjuder otaliga möjligheter till sköna upplevelser. Fiske, motion eller avkoppling, valen är många. De mäktiga skogarna runt Strandudden inbjuder till upplevelser och rekreation: Löpning, ridning, svamp- och bärplockning eller picknick mitt i allt det gröna. Det är bara att låta dagshumöret avgöra. 

Strandudden bygger i bygden

Strandudden är en del av Gnosjöandan, en filosofi som starkt präglar regionen och som kännetecknas av driftighet, småföretagande och informella nätverk. ”Vi bygger i bygden” är ett av budorden i Gnosjöandan som Strandudden starkt tror på. Det finns ett rikt utbud engagerade människor och företag som dagligen gör sitt yttersta för att skapa en miljö där alla invånare blomstrar. Strandudden ser en region full av möjligheter. Stranduddens boendekoncept baseras på personliga val och tillför ett nytt och attraktivt alternativ till bostadsmarknaden. 

KONTAKTA OSS

 

Strandvägen 1
335 95 STRANDUDDEN

 

0705 33 61 94
info(at)strandudden.com

 

Exit

170-5 rum

170-4 rum

150-4 rum